Andre patienforeninger
Riksföreningen för Congenital Adrenal Hyperplasia    Den svenske patientforening
Climb CAH UK SUPPORT GROUP   Den engelske patientforening
Congenital Adrenal Hyperplasia support group, Australia Incorporated   Den australske patientforening
Sider om AGS
Center for små handicapgrupper CSH rådgiver og informerer om sjældne handicap/sygdomme. Vigtigste målgrupper er mennesker med sjældne handicap og deres pårørende samt fagfolk i bl.a. kommuner og amter.

Congenital Adrenal HyperplasiaEducation and support

Engelssproget side om AGS
CAH Support Forum Engelssproget side om AGS
Andre links

Addison Forening i Danmark

Landsdækkende forening til støtte for alle med primært eller sekundært binyrebarkhormonsvigt, det vil sige Addison’s sygdom, binyrebarkhormonsvigt i forbindelse med hypofysesygdomme eller bortoperation af binyrer, eller Andrenogenitalt Syndrom.

Hjælp til søgning
Nå man vil søge efter viden om AGS, kan det være stor hjælp at at vide, at det næsten kun er de Nordiske lande der kalder sygdommen for Adrenogenitalt Syndrom (AGS). I mange andre lande kaldes sygdommen Congenital Adrenal Hyperplasia (CAH)
En god søgemaskinen jeg vil anbefale er www.google.dk

01.09.2015